fbpx

Радіо ОБ

  • Подкасти
  • Часопис
  • Про Останню Барикаду
    • Меню
  • Подкасти
  • Часопис
  • Про Останню Барикаду
    • Меню

Часопис

Home / Часопис

Їж. Пий. Мандруй. Міста України в загадках від Олександра Грехова

01.11.2020

Устриці, качка, кларет: несподівані українські вина та страви для осені

15.10.2020

10 фактів про історію пікніків у Києві

10.08.2020

Їж. Пий. Мандруй. Vol 2. Мавринський майдан

09.08.2020

Їж. Пий. Мандруй. Vol 1. Сумщина

12.07.2020

Київ: слухай, крокуй, смакуй! Аудіомаршрут від Gastrofamily & Софії Грабовецької

29.05.2020

Великодній стіл: традиції та сучасність

18.04.2020

Каракатиці, мигдаль, токайські: їжа та колекції вина київських митрополитів

10.03.2020

Сидровий маршрут: тропіки між Льва Толстого та бульваром Шевченка

08.01.2020

Стейк в космосі та відро олів’є в машрутці: 15 невигаданих історій про зимові свята

06.12.2019

Українська кухня минулого і майбутнього: головні тези Ukrainian Gastro Show

26.06.2019

Сидровий маршрут: секретні місця від бульвару Шевченка до велотреку

10.06.2019

День Києва: 5 гастрономічних маршрутів

25.05.2019

Поснідаємо разом? Спецпроект до Дня матері

12.05.2019

Inspiration tips: ТОР5 книжок про їжу

05.04.2019

Сидровий маршрут: залізничний вокзал та подорож у часі

28.03.2019

Бар твоєї Марії: коротка історія джину

19.03.2019

Тест: українські різдвяні традиції

02.01.2019

Новорічні food-листівки від Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова

24.12.2018

Кухня майбутнього: про що готували шефи на Creative Chefs Summit

03.12.2018

Земля надихає: європейські дизайнери, українське ремісництво та дизайн майбутнього

15.11.2018

Nature Morta, живопис та їжа. Золота доба Іспанії та Нідерландів.

10.11.2018

Сидровий маршрут (з пуншем): від Хрещатика до парку Шевченка

27.10.2018

Що їдять супергерої?

22.09.2018

Прибульці. Частина 2. Криничне та традиції болгар-колоністів

16.09.2018

Прибульці. Частина 1. Ізмаїл

15.09.2018

Сидровий маршрут: від Хрещатика до Пушкінської

31.08.2018

Цимес історії. Їжа 90-их, comfort food та постмодернізм від гастрономії

25.08.2018

Що таке «українська кухня»? Історія, страви, смаки

24.08.2018

Декантер Борисова. Vol 2. Українські вина та міцний алкоголь

31.07.2018

Fashion-інсайдери: про Київ, їжу та International Young Designers Contest.

22.07.2018

Цимес історії. Їжа часів «холодної війни».

21.07.2018

Сидровий маршрут: від Хрещатика до Городецького

20.07.2018

Цимес історії. Велика депресія. Голодомор. Їжа часів Другої світової.

12.07.2018

Цимес історії. Їжа, напої та “епоха джазу”

27.06.2018

Цимес історії. Гастрономія на початку 20 століття

13.06.2018

Культові страви Києва: історія і сучасність

27.05.2018

Від Бахуса до вареників: історія української Масляної

12.02.2018
Mountain
Сім'я ресторанів Дмитра Борисова • Київ, Майдан Незалежності, біля Лядських Воріт • +380 (68) 907 1991
2018 © obradio.com.ua
[waveplayer ids="752,754,756,757,758,760,761,762,764,766" shuffle="true" size="xs" style="dark" shape="rounded" wave_color="#ddd" wave_color_2="#666" progress_color="#59f" progress_color_2="#05a" hover_opacity="0.4" cursor_color="#ee2" cursor_color_2="#d93" cursor_width="2" wave_mode="4" gap_width="1" wave_compression="2" wave_asymmetry="2"]

Про Останню Барикаду

Остання Барикада – це місце зустрічі людей, які готові обороняти свої цінності, брати на себе відповідальність і міняти країну.

Goto Top